ОВЛАДЕЙ СЕБЕ СИ

 ЗДРАВЕН КАЛЕЙДОСКОП
ПРОГРАМА „ ОВЛАДЕЙ СЕБЕ СИ“
Въпроси, които постоянно ангажират вниманието на всеки човек.Как да си помогнем, без да вземаме лекарствени средства.Може би, те имат своето последствие! Право по пътя на кръвта и в черния дроб. И после се питаме: Защо получаваме кожни реакции- дерматити, екземи,циреи, алергии и много други.
Ето един пример,който не може да се отрече.Преди да посегнем към хапчето, трябва да си помислим:“ Няма ли друг начин да си помогнем?“ Разбира се, че има.Човек, сам може да си помогне, когато активира вътрешните си сили. Програмата „Овладей себе си“, имено цели това. Да покаже пътя, по който наистина можем да си помогнем сами.
Искам да дам един пример.Нещо, което ни се случва много често. Ако не на нас, то поне на някой от нас В автобуса сме. Изведнъж, започва да ни боли главата, стомаха и пр. Слизаме и право в поликлиниката. Преглед, изследвания, дори и видозон. Но какво мислите-няма болестен процес. Изненадани сме, нали?А причината е много проста.Ние сме влезли в енергийното поле на човека, който е бил до нас и е имал същите оплаквания. Но ще си позволя да спра до тук. 
Имено в програмата „Овладей себе си“, вие ще получите тези знания и ще съумеете да се справите сами, с такива екстрени ситуации.Няма мистика, има знания.Ще съумеете да намерите причината за болката и да я отстраните. Ще знаете защо се чувстваме отпаднали, или много възбудени и как да се справите с тези оплаквания. 
Ако решите да да овладете себе и да научите как да си помогнете сами, обадете се на gsm 0896 997080
Център по Медиация Иновация в Духа Културата и Бизнеса
към Съюз “Духовно възраждане- България”.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>