Малкият добрички славей Димитрина бр.209

 спечели Гран При от престижен международен конкурс в Лондон

Responsive image

Талантливото момиче впечатли журито и получи наградата в своята категория с песен от мюзикъла “Котките”, както и с “Молитва” на Мария Шерифович.
От 16 до 18 февруари в столицата на Великобритания се проведе петият международен конкурс с фестивален характер “Звездите на Албион”. Участниците са от над 14 държави, сред които Русия, САЩ, Канада, Кипър, Грузия, Украйна, Естония, Малта Филипини.
България също имаше свой представител на конкурса – Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци “Сарандев” при Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Димитрина спечели сърцата на осемчленното международно жури и на публиката с прекрасното си изпълнение, за което е наградена с най-високото отличие – Гран При. 
Димитрина пя последна на Гала концерта, провел се на 18 февруари в Rudolf Stainer Theatre. Освен грамота, приз и парична награда, младата певица получи и покана за участие в Международния фестивал “Орфей в Италия”.
Редом с това огромно признание, Димитрина има участия и награди от други български и международни конкурси, а малко я дели от възможността да представя родината в детската “Евровизия”.
Ето и едно от най-красивите изпълнения на малкия талант:

http://uspelite.bg/malkiyat-dobrichki-slavei-dimitrina-specheli-gran-pri-ot-prestijen-mejdunaroden-konkurs-v-london-1

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>