Яйцата спасяват от уроки бр.210

 Електромагнитни вълни или електричество се натрупва в даден човек, чийто поглед е със силно влияние.
През очите му излиза тази енергия и причинява урочасването на други хора. Ако потърпевшият не съумее да асимилира това електричество, може да се получи дисхармония и състоянието на организма да се влоши.
Начинът за отърваване от последиците на урочасването според вещи в материята е да се намери специален човек и едно яйце. Човекът трябва да има организъм, който може да издържи на подобни влияния, да застане срещу урочасания и да чукне в челото му едно яйце. Наблюденията показват, че след това „болният” от уроки се чувства много по-добре.
Знае се, че яйцето лекува, поглъщайки лошата енергия, която е натоварила прекомерно организма на човека, и така той излиза от болезненото си състояние.
яйца уроки

Яйца против уроки

Според коментар в интернет „неочаквана среща с лоши очи предизвиква болести, даже смърт. Загуба, нещастия, крах, даже ослепяваш. Ставаш аморален, погрозняваш, даже се осакатяваш. Да пострада дом и стока. Поражда се от злоба, завист и от прекомерното харесване.
Пророкът е казал – уроките могат да сложат камилата в тава а човека в гроб. Многото харесване и многото завист граничеща с омраза пораждат уроките. А завистта се поражда от богатство, разбирателство и красотата. Не пораждайте завист, а когато сте възхитен от децата си и стоката си, за да ги предпазите, кажете: „Бог е велик създател”.
http://www.chudesa.net/yaicata-spasyavat-ot-uroki/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>