Първият бременен мъж в света бр.212

 има нова любов и копнее за четвърто дете

Томас Бийти, който през 2008 година взриви медиите с новината, че е родил три деца на съпругата си Нанси, днес е готов да зачене за четвърти път,съобщава “Мирър”.
Томас Бийти всъщност се е появил на бял свят като момиченце, но преди 15 години се подлага на куп операции за смяна но пола. Единственото, което оставил „за спомен” от предишната си самоличност и сексуалност, е матката. Малко по-късно узаконява любовта си с голямата си любов Нанси, която е претърпяла хистеректомия преди да се оженят през 2003 г. и не може да зачева.
По време на десетгодишния им брак, Томас ражда три деца на Нанси, но в последната година нещата между тях не вървят добре. След като Нанси се пропи, и Томас получи самостоятелно попечителство над трите им деца Остин, Дженсън и Сюзън, бракът им рухна.
Първият бременен мъж в света има нова любов и копнее за четвърто дете
В момента Бийти има нова любов – Амбър Никълъс. Двойката иска да има деца и Томас е готов да забременее отново, ако се окаже, че за половинката му това е невъзможно.
“С Амбър много искаме деца и обсъждаме въпроса. Бременността е невероятно преживяване, но този път желанието ни е Амбър да опита. Аз съм готов да зачена за четвърти пъти, ако при нея се прояви някакъв проблем. Дори мислим за варианта и двамата да забременеем”, споделя Томас Бийти.
Лекарите обаче не смятат, че идеята на Бийти е добра за неговото здраве. Медиците дори го считат за опасно, тъй като Томас пет години след операцията за смяна на пола, вече биологично е мъж.
http://www.moetodete.bg/liubopitno/purviyat-bremenen-muj-v-sveta-ima-nova-liubov-i-kopnee-za-chetvurto-dete.html

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>