АСТРОНОМИЧЕСКИ И ЗЕМЕН АРХИТЕКТУРЕН ПЛАН.БОГИНЯ БАСТЕТ

Навуходоносор II е владетел на династията на българи- худони.Той оставя надпис, който съобщава, че  боговете Набу и Мардух са го избрали за велик покровител  на Вавилон. Той украсява главния свещен път за религиозните процесии и възстановява прочутия храм на Есхел – т.е. храма със заложени седем стъпала- цифра свещена на българите- худони, хурити и траки и за асирийските конни племена. Храмът се нарича Дом на основаване на небето и земятА, според космологията, която е основата на светогледа.Това обяснява защо  и гробницата на царица Бастет край Малко Търново е построена  по астрономически и земен архитектурен стил.
Създателите на астрономическия и архитектурен план са имали уникалани познания в областта на космогонията.А тези уникални познания стоят в основата на най- древния , непознат за светогледа на човек.Това, което не знаем, е кодирано в в правоъгълниците в разгънатия  астрономически архитектурен план.
Един от триъгълниците, който заедно с останалите три образува чашата на “мъдростта”, “познанието”  и”ладията на живота”, в която се намира “безсмъртното питие на живота”. В центъра  на тази чаша има един правоъгълник, в който е кодирана фигурата на Бастет, богиня на Луната и символ на “светлината и мрака” в египетската митология. 
След неговото дешифроване, образът на Богинята се появява както в оригинал, така и в огледално отражение. След дешифрирането на следващите два правоъгълника ще узнаем в кое “помещение” богинята е “вечна ” и “съвършена” и в кое  е съществувала в огледално отражение в пространството, разположено в “помещението” на “камерата”, богинята Бастет се намира в огледалното отражение.Една трета от правоъгълника, който се намира  е в  долната част на чертежа. След неговото дешифроване се появява фигурата двойник-копие на богинята Бастет.
Несъмнено, преминаването на богинята от едно в друго “помещение” на различни нива в метагалактиката стои в основата на нейното видоизменение,т. е. промяната на нейната форма.И това вероятно се дължи на обстоятелството, че в пространството на трите “помещения” съществуват съвсем различни условия на живот. А това означава, че различните условия на живот предопределят и формите на реално същестутания общовселенски свят.
д.и.н. Сергей Иванов
 предостави Мария Герасова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>