1 милион лева от Тютюневия град поеха към площад „Централен“

Автор: Димитър Владимиров – Радио Пловдив
1 милион лева от предвидените за Тютюневия град средства се пренасочват за ремонта на площад „Централен“. 
Виктория Чавдарова от финансовата дирекция  обясни прехвърлянето на средствата с това, че парите трябва да бъдат оползотворени до края на годината, тъй като в противен случай ще бъдат загубени и трябва да се възстановяват. 
Предложението на администрацията предизвика дебати при разглеждането на точката за изменение на тазгодишния бюджет на общината.  
От „Съюз за Пловдив“ попитаха дали това означава, че общината се отказва от Тютюневия град, а зам.-кметът Розалин Петков отговори отрицателно.  От БСП отправиха предложение точката да бъде отложена, но то бе отхвърлено. 
В крайна сметка за прехвърлянето на въпросния 1 милион лева и други промени за по-малки в тазгодишния бюджет бе прието с  26 гласа за , 15 против и 4 въздържали се.
http://bnr.bg/plovdiv/post/101099388/prenasochvat-1-milion-leva-ot-tutunevia-grad-za-remonta-na-ploshtad-centralen?fbclid=IwAR0sNVJFLStQvPDN_Zeum6007gwpXpUpt_yUbaKisEQ00QajoxAP6OTj1f4

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>