Човешката цивилизация бр.234

  Тип Нула, според Скалата на Кардашев

Човешката цивилизация е Тип Нула, според Скалата на Кардашев …
Скала на Кардашев е понятие предложено през 1964 г. от руския астроном Николай Кардашев. Това е система за определяне на вида цивилизации в зависимост от тяхното технологично развитие (HiddenTruth.site).
Тази система помага да се разбере докъде може да се издигне човешкият вид въз основа на общото количество енергия, което може да получи и да консумира
Този тип цивилизация разполага с цялата енергия на планетата. Тя е в състояние да събира и съхранява енергия, а също така може да манипулира природни явления, като вулкани, бури, земетресения и т.н.
Тип 2 – Междупланетно общество
Тази цивилизация може да използва цялата енергия на една звезда. Те имат цялостна Сфера на Дайсън (Dyson sphere). Могат да колонизират множество планети и синтезират енергия. Те са „имунизирани“ срещу изчезване, поради огромното количество енергия, с което разполагат.
Четете още: Най-голямата тайна в историята – Анунаките от Нибиру (видео)
Тип 3 – Междузвездно общество
Този тип цивилизация притежава познания за цялата Вселена. Представителите й могат да се движат свободно из Галактиката, улавяйки енергия от звездите, докато колонизират други планети. Те имат способността да се самовъзпроизвеждат и разпространяват в цялата Галактика.
Тип 4 – Междугалактическо общество
Те са в състояние да оформят структурата на пространството и времето, и могат да контролират енергията, генерирана от Вселената. Тази цивилизация е онова, което можем да наречем „богове“ или „божествени същества“.
Тип 5
Последният тип е добавен наскоро и това е, което можем да наречем „Master Race“. Те могат да използват и контролират силата на множество Вселени. Цивилизацията им е толкова напреднала, че може да манипулира между Мултивселени с различни форми на материя, физика и пространство-време.
Къде се намира нашия вид според Скалата на Кардашев?
Отговорът е лесен – Тип Нула, но се смята, че преходът от Тип Нула към Тип 1 ще се случи след 100 – 200 години.
 http://hiddentruth.site/%d1%87%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%86%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b5-%d1%82%d0%b8%d0%bf-%d0%bd%d1%83%d0%bb%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80/
 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>