ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО БР.234

  ПРИ ЖЕНИТЕ – ЖЕСТОВЕ И СИГНАЛИ ЗА УХАЖВАНЕ

Жените използват повечето от основните жестове , с които си служат и мъжете, включително приглаждане на косата, пооправяне на облеклото, жеста с едната или двете ръце на хълбоците, изнасяне на стъпалото и извръщане на тялото по посока на мъжа, продължителния интимен поглед и по-честния визуален контакт.
Вълнението и интересът карат зениците на женските очи да се разширяват, а бузите да зарумяват.
Ето и техники за ухажване:
Отмятане на главата – главата се отмята назад, за да се разпилее примамливо косата по раменете или в страни от лицето.
Излагане китката на показ – сексуално заинтригуваната жена постепенно излага все повече и по-често гладката си кожа на китката пред погледа на потенциалния партньор. Открай време областта на китките се смята за една от най-силните ерогенни зони на женското тяло.
Разтворени крака – когато мъжът излезе на сцената, жената разтваря краката си малко по-широко от нормалната им стойка, в която са били преди появата му. Жената прави този жест независимо дали е седнала или стои права.
Полюляване на ханша – при наличие на сексуална заинтересованост жената полюлява ханша си малко по-подчертано, когато върви за да привлече вниманието.
Къси погледи – с полупритворени клепки жената задържа погледа на мъжа достатъчно дълго, за да привлече вниманието му , после бързо отмества очи в страни. Тези погледи събуждат съблазнителното чувство, че скришом наблюдаваш нещо вълнуващо и същевременно тебе също те наблюдават скришом.
Влажни открехнати устни – те действат като сексуална покана.
Червило – използването на червилото техника, позната от хилядолетия, чиято цел е да привлича внимание и да въздейства под текстово на мъжа.
Игра с цилиндричен предмет – поглаждането и обгръщането с пръсти на цигара, столче на чаша на вино, ръцете или какъвто и да било друг предмет ясно и недвусмислено издава, както се върти в подсъзнанието на жената.
Кос поглед през рамо – заедно с това действие може да се добави разширените зеници, влажните открехнати устни, отмятане на главата, изложена на показ китка и много други действия, като всичко това има за цел да събуди интерес.
Женските пози с кръстосани крака – при насочване на коляното единият крак е сгънат под другия, а коляното е обърнато по посока на мъжа, от когото жената се интересува. Със своята непринуденост и отпуснатост тази поза премахва напрежението и омекотява официалното звучене на разговора, пък и дава възможност за мимолетен показ на бедрата. Игра с обувката също издава непринудена и отпусната нагласа, а последователното пъхване и извеждане на краката , подлудява някои мъже. Други сигнали, които жените използват са бавното кръстосване и разкръстосване на краката пред погледа на мъжа, придружено от леко поглаждане на краката. Когато използва тези жестове, жената говори по-бавно, по-тихо и с по-нисък глас.
https://hristinayosifova.com/2017/01/24/%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>