ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА БР.98

  е гигантска електроцентрала

 http://sanovnik.bg/ 
 

Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала. Това шокиращо разкритие направи световно известния психофеномен е ясновидец Джовани Перони. Основание за шокиращото твърдение на Перони му дават мнозинството екстрасензорни сеанси, по време на които парапсихологът „видял“ с астралното си тяло, че всъщност пирамидата е просто обвивка.

Монолитното каменно здание не е нищо повече от прикритие, защитна стена, която да не допусне невежи и вандали до тайните на вътрешната пирамида.

Според Джовани Перони е достатъчно да бъдат отместени само няколко каменни блока от площадката на върха на пирамидата и изследователите ще открият широк тунел, който се спуска спираловидно до основата на пирамидата.

Археолозите бяха силно обнадеждени когато с цената на много усилия откриха и проникнаха в Царската камера на Хеопсовата пирамида. Надеждите им бяха попарени, когато единственото, което откриха вътре, беше един празен саркофаг. Много по-важно е това, което те не откриха.

Точно зад западната стена на Царската камера се намира неоткрито помещение, което съхранява мумията на древен египетски владетел и безценните му погребални дарове.

Подобно помещение има и зад западната страна на погребалната камера на кралицата, но то не съхранява мумии на стотици тайнствени свещени текстове на древните египетски жреци. В тях се съдържа непозната за нас информация за бъдещето, за   Земята и Космоса.   

Най-съществената част от Хеопсовата пирамида е дълбоко скрита в недрата на земята. Дълбоко в центъра на пирамидата, точно под върха се намира запечатана стая. Стените на тази стая са покрити с непозната на учените изолационна материя, а в центъра и е поставен голям цилиндричен обект.

Според сензитивът, този обект, който поразително прилича на генератор е „сърцето на пирамидата“ и основната причина за построяването й. Защото той наистина е генератор, а цялата Хеопсова пирамида е гигантска геомеханична електроцентрала.

Откритието на италианеца потвърждава тезата на австралийския археолог Дейвид Чайлдрес, който смята, че пирамидите са гигантски електроцентрали, които преобразуват земните вибрации в енергия, като подават механичните трептения. По този начин те усилват свойствата на силициевите кристали, които се намират в гранитната сърцевина на пирамидата.

Откритията на двамата експерти се потвърждават от сканирането на пирамидите през 1978 година, когато с помощта на георадар – SIRA, са открити няколко огромни подземни комплекси не само под Хеопсовата пирамида, но и под пирамидите Хефрен и Микерин.

Повече от две десетилетия са продължили свръхсекретните разкопки,  ръководени лично от тогавашния египетски президент Ануар Садат. За жалост, усилията на учените до сега не са дали някакъв съществен резултат, защото въпреки напредъка на науката, нашата цивилизация просто не разполага с необходимите технологии за да проникне навътре в скритите каменни комплекси.

Това е така, защото изграждането на тези комплекси не е дело на човешка ръка, или поне не в прекия смисъл. Експертите смятат, че зад построяването им стои древен велик учен и жрец, който е известен в различните етноси под различни имена – Енох, Тот, Хермес и Кетцакоатл.

Това древно същество е принадлежало към висша хуманоидна раса, далеч превъзхождаща нашата в технологично отношение.

Именно тези свръхинтелигентни същества са построили гигантската електроцентрала. Мястото на построяването на пирамидата също не е избрано случайно. Всички пирамиди са изградени върху ключови енергийни медиани.

Ако един ден хората успеят да проникнат до „сърцето на пирамидата“ и успеят да открият как точно работи древната хеопсова електроцентрала ще отпадне нуждата от използването на невъзобновяеми енергийни източници като петрол и въглища и ние всички ще заживеем в един много по-чист свят.

предоставил: Харалампи Златанов
тагове: хеопсова, пирамида, гиганска, пирамида

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>