МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В ДЕТСКОТО ОБЛЕКЛО БР.98

Луксът е в основата на тенденциите в детското облекло тази година и много от дизайнерите разработиха специално за малчуганите цели модни линии със собствен етикет

Модата в детското облекло се променя постоянно, също както е в модата за големи. А повечето родители държат техните палавници не просто да изглеждат стилно, но и да се чувстват комфортно. В детската мода се  предлагат огормно разнообразие от цветове, модели и комбинации от такива.

Луксът е в основата на тенденциите в детското облекло тази година и много от дизайнерите разработиха специално за малчуганите цели модни линии със собствен етикет. Но не си мислете, че модните тенденции в детската мода са същите, като тези за възрастните.
Всъщност, детската мода предлага облекла от нежни и меки, подходящи за детската кожа, естествени материи със семпли и удобни кройки и за двата пола. Очаква се и децата, и тийнейджърите да харесат както цветовете, така и материите.
Дизайнерите предлагат дори на дамите облекла с дантели, в които те да се чувстват по детски приятно. Чорапогащите и тесните дънки с декорации около джобовете също са хит. Декорациите с цветя са една тенденция, която цели да върне на дамите парченце от тяхната детинска същност.
Стилът на детските дрехи, на практика включва много от елементите в дамското облекло, но в далеч по-мек вариант, изключвайки флоралните мотиви и дантелаите от облеклата за момченца. Също така винтидж стила не засяга засега детския гардероб, с малки изключения.

предоставила ЕВА

тагове: модни, тенденции, детско, облекло

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>