ГРИМЪТ БР.98

1. След  нанасяне на основата за сенки, ако желаете, може да сложите цветна база. След основата (и цветната база), започнете да наслагвате малко по малко черни сенки.

2. Покрийте целия подвижен клепач и малко над сгъвката. Не е нужно да сте особено прецизни, тъй като тези грешки ще поправим по-нататък.

3. За да избегнем ефекта „панда“, е нужно да отделим повече време за преливането на черното към веждата. Най-лесният начин това да стане е да използваме телесни сенки (пудра също е вариант, ако не разполагате със сенки, които пасват добре с тена на кожата ви). Нанесете с пухкава четка  от тях там, където свършат черните сенки.

4. А сега да поправим цялата непрецизност от нанасянето на черните сенки. Нанесете под ъгъл коректор или дори малко фон дьо тен. Аз използвах коректор, който има собствен апликатор, но тази стъпка може да се направи както с четка, така и с пръсти. Ще се получи чудесна чиста линия, по която може се водите когато слагате очна линия.

5. Нанесете златисти сенки във вътрешния ъгъл на клепача и точно над черното и прелейте.

6. С малка четка нанесете от черните сенки върху долния клепач и свържете с чистата линия от стъпка 4.

7. Ако желаете, може да спрете дотук и да сложите спирала и молив. А за по-драматичен и блестящ ефект можете да нанесете и златна очна линия. Ако се затруднявате с очната линия, вижте как да я нанасяте ТУК.

8. Тази част изисква повече прецизност. Нанесете тънко черна линия върху златната и изтеглете крилото. Тази черна линия ще скрие основата на изкуствените мигли, ако решите да сложите такива.
Завършете грима със спирала и тюркоазен цвят във водната линия.

предоставила: Яница Павлова

тагове: черен, грим, златен, акцент

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>