Вещица до ушите бр.240

Звукът е енергия. Честотата на звуковите вибрации, обем, ритъм и хармония засягат човешкото тяло. Платон твърди, че музиката възстановява хармонията на всички процеси в тялото. Авицена ефективно използва музика в лечението на психично болните.
По същия начин, по който спортът и здравословното хранене спомагат за поддържането на тялото, музиката спомага за подобряване на цялостното състояние на тялото. Служители на швейцарското музикално и терапевтично общество са доказали, че пробите от звънене на звънец могат да спрат главоболие и да унищожат повечето злонамерени вируси. Те съдържат резонансна ултразвукова радиация, която убива тифоидни пръчки, жълтени патогени и грипни вируси за секунди..
В Китай издават музикални албуми с имената “Digestion”, “Insomnia”, “Migraine”. Съществуват и “Червено”, “Светлина”, “Сърце”. За китайците тези парчета музика са заменени с хапчета или лечебни билки. Подобни музикални колекции също се публикуват в Япония и Индия. Има много такива примери. По-долу е музикален комплект за първа помощ за тези, които нямат време да започнат медицинска..
Звукът на пиано или пиано не само хармонизира психиката. Музиката, където звучат тези инструменти, коригира работата на бъбреците и пикочния мехур, почиства щитовидната жлеза.
Барабанът възстановява сърдечния ритъм, изцелява черния дроб и поставя кръвоносната система в ред.
Един вид музикална терапия, когато ние възприемаме звуци, а не ги създаваме, се нарича възприемчива. В същото време, в ритъма на големия град, повечето хора нямат възможност да провеждат правилно такива звукови процедури: Вие се нуждаете от пълна релаксация и възможно най-голяма звукоизолация. Ако очаквате да слушате тренировъчните сесии “в движение”, най-малкото имате нужда от добри слушалки, които няма да развалят качеството на звука и да предпазят слуха ви от всичко, което е излишно. Обработихме тялото и душата KOSS Pro4S.
Флавата също има благоприятен ефект върху кръвообращението. В допълнение, музиката със звука на този инструмент почиства и изцелява дробовете и бронхите.
Харп хармонизира работата на сърцето.
От терапевтичните свойства на саксофона може да се досетите. Той активира сексуалната енергия. Освен това звуците на саксофона помагат да се освободите от белодробни и чревни заболявания.
Хармония, бутон, акордеон и акордеон. Всеки инструмент от тънкото трио ще го направи така, че “стомахът да не боли”. Тези звуци засягат цялата коремна кухина..
Музикалната терапия изглежда е донякъде “дом” метод на лечение, но въпреки това съдържанието на личния “комплект за първа помощ” е по-добре обсъдено с лекаря. Ако не сте готови да отидете на специалист с такива въпроси и искате да опитате чудесния ефект на добрата музика, ето някои съвети.1. Когато определено сте решили да постигнете поне някакъв терапевтичен ефект, опитайте се да сте сигурни, че ненужните тревожни мисли не ви разсейват. Музиката не трябва да бъде фон за вашите преживявания, а истински “свят”, в който никой няма да ви безпокои. Тук настройката играе важна роля. Най-правилната опция – тиха тиха стая. Няма ли възможност да се пенсионирате? Използвайте лек портативен аудио изход..
2. Не прекалявайте. Часът, който слуша симфонията на Бетовен, може да не ви отпусне, а напротив, да го направи още по-раздразнителен. Освен това не трябва да забравяме качеството на звука – обръщайте внимание на това, което говорители или слушалки, които използвате: допълнителните шумове и ниските честоти няма да ви спестят от главоболие, а ще го увеличат.
3. Регулирайте силата на звука. Медицинската музика не трябва да ви насилва тъпанчето – в противен случай това е съмнителна терапия. Използвайте слушалки с добра звукоизолация. - KOSS Pro4S или други модели. Те многократно са доказали своята “професионална компетентност”. Освен това е много удобно, когато слушалките имат дълъг кабел – нищо няма да ви отвлече вниманието от любимата ви музика и ще възпрепятства движенията Ви..
4. Вашето желание е законът. Музикалната терапия е преди всичко релаксация, а ако мелодията в слушалките не ви харесва, тогава каква релаксация можем да говорим??
5. Не забравяйте за разнообразието. Променете репертоара и всеки път, когато ви харесва този начин да се забивате все повече и повече..
https://bg.legaltechnique.org/articles/zdorove-i-medicina/znaharya-vam-v-ushi-bull-novosti-v-fotografiyah.html

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>