4 начина как да правиш клекове бр.246

Знаете ли кой е най-бързият и ефективен начин да стегнете и оформите дупето си? Клекове… много от тях. Но никой не иска да прави безкрайни повторения на класическите клекове (макар че те активират всеки мускул от тялото ви, ако ги правите правилно, разбира се). Ключът към истинския резултат е да ги сменяте. Затова ви предлага 4 разновидности на клека, които да включите в тренировката си.
Правете по 15-20 повторения, 2-3 серии.
С ритник
Поставете краката на широчината на раменете. Пръстите на краката ви трябва да сочат напред. Погледът напред, гърдите изпъчени. Когато клякате, гърбът ви трябва да е изправен и да бутате с дупето назад. След това се изправете и повдигнете назад левия си крак. Върнете се в позиция “клек” и направете същото с другия крак. Това е едно повторение.
С джъмпинг джак
Поставете краката на широчината на раменете. Пръстите на краката ви трябва да сочат напред. Погледът напред, гърдите изпъчени. Когато клякате, гърбът ви трябва да е изправен и да бутате с дупето назад. Колкото по-ниско, толкова по-добре.
След като сте клекнали, подскочете и разтворете краката, трябва да застанете на пръсти.
От клек в бърпи
Просто следвайте снимките.
На колене
Поставете краката на широчината на раменете. Пръстите на краката ви трябва да сочат напред. Погледът напред, гърдите изпъчени. Клекнете с ръце на тила. Поставете едното коляно на земята, след което другото. От тази позиция започнете да се изправяте.
 https://www.iwoman.bg/krasiva/sport/4-nachina-kak-da-pravish-klekove-482384.html

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>