10 правила за по-усмихнат ден бр.249

:_ (13):

Знаете, че успехът може да се заложи, а да не е случайност! Така е и с деня – ако не му кажем да е усмихнат той ще е или нацупен или просто никакъв.1. Сутринта се събудете с мисълта – днес ще е един прекрасен ден! Ако ви е трудно да го направите – оставете си листче с този надпис на нощното шкафче и си прочетете написаното веднага след събуждането!2. Поставете си лист с голяма усмивка на него до кафеварката или някъде в кухнята, където ще го видите още сутринта!
3.Нарисувайте усмивка с паста за зъби на огледалото в банята - така и другите в дома ви ще имат повод за сутрешна голяма усмивка!
 .
Облечете се в жълто или в други любими ваши ярки цветове! Дори да се налага да сте в черно или сиво заради служебни ангажименти – поставете си ярки обувки, шалче или гердан и обеци!5. Хапнете нещо леко за закуска - не оставайте без закуска, нито пък преяждайте с нещо тежко. Плод сутрин или чаша портокалов фреш ще са сигурна гаранция за голяма доза свежест и повод за добро настроение и през деня!6. Походете пеша или ако можете да си го позволите – направете крос в квартала или минете на фитнес за около час преди работа. Раздвижването със сигурност ще се отрази прекрасно на тонуса ви и ще сте по-усмихнати за целия ден!  
Преди да излезете от дома или на път за работа си повторете няколко пъти колко хубав ще е този ваш ден! Ако успеете – разсмейте се на глас, нищо че ще изглеждате странно отстрани. Може дори да си разкажете виц или да го кажете на непознатите в автобуса. 8. Когато влезете в офиса си или на работното място поздравете всички с едно голямо “Добро утро” и още по-голяма усмивка! Това е сигурен знак за хубав ден и гарантирано ще получите много усмивки обратно!9. Изпратете SMS  на някого, когото обичате само с една виртуална усмивка, ей така, без повод. Може да изпратите няколко – на всички приятели и приятелки! 
 Сложете си “усмихнат” парфюм - нарочете някой от ароматите, който обичате като “усмихнат” и винаги, когато си слагате от него си казвайте, че ще сте по-усмихнати! И ще бъдете!С пожелания за мнооого усмихнат и успешен ден!
от интернет

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>