Проект опитва да промени съзнанието на младите хора

©
Известната писателка, журналистка и духовен учител Мария Герасова започна работа по нов проект, свързан с младите хора. Това съобщи в интервю за Plovdiv24.bg Герасова, която е председател на Съюз “Духовно възраждане – България” и главен редактор на списание “Сияние”.

Проектът е уникален за страната и може да стане интернационален, тъй като проблемите на младите хора са еднакви навсякъде. Вече е създаден национален младежки екип. Председател е роденият в САЩ Кристиян Ричмънд, който от 8 години живее в България, заместник-председател и пиар е Георги Кендов, секретар е Васил Василев. Младежите са страхотни, много интелигентни, със страхотна логика, хвали ги Герасова. Допълва, че неслучайно ги определя като деца на новото време, защото те ще бъдат личния пример за останалите. 

В интервюто ръководителят на проекта Мария Герасова обяснява какви задачи са си поставили в изпълнение на главната цел. А тя е – промяна на съзнанието на младите, но не по драматичен, а по еволюционен път. Предвидени са дискусии по  темите “Младите откриватели и тяхното признание”, “Медиацията при взаимодействието на различни религии, духовни практики и етноси”, ”Подготовка на новите лидери в обществото, икономиката, духовната сфера, политиката”. Замислила е да обсъди с младежите вижданията им за съвременния лидер и какви качества трябва да притежава министър-председателят на България. Сподели разочарованието си от известна личност от града, който забранил на сина си да участва в проекта. 

Герасова е автор на 15 книги, написала е и пиеса, за която има надежда, че ще бъде поставена на сцена.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Proekt-opitva-da-promeni-suznanieto-na-mladite-hora-1113215?fbclid=IwAR16-nnrlKNF379Wxyi8yrCx3lTDmETDweKisz8nQJUKL67qom7TMaaolvU

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>