ЕДИНСТВО

Още древните философи обръщат внимание на дуалистичната природа на човека.От една страна той е движел материални подбуди.Сред основните му приоритети са материалното благополучие, натрупването на богатство, икономическото преуспяване.От друга страна дори икономическата наука и практика признава че човешката личност не винаги се движи от чисто материалния интерес.Чувствата, интуицията и ред „необясними неща“ в човешката природа влияят сериозно на пазара и то изкривяват.

Парадоксално, но тези две същности „пребивават“ едновременно в нашето битие и са неотделими от него.Желаем или не това „единство“ е фундамента на човешкото съществуване.
File:RPP Kurt Koch (Kardinal) cut.jpg - Wikimedia CommonsKurt Koch /Курт Кох/1913-1987/ е протестантски теолог и писател.Получава доктора по теология от Университета в Тюбинген /Германия/.Започва да работи с младите и да разпространява евангелското слово по целия свят
Първоначално е мисионер в Африка. През 1949 година създава мисия с цел безплатно разпространение на библията и евангелските писания по света.Мисията,като асоциация, съществува и до днес.Кох обикаля над 100 страни по света и придобива световна известност.
За разлика от „неземния“ Били Майер негова основна тема става окултното и присъствието на демоничните сили в нашия живот.Публикува под много псевдоними.
Убеден е в съществуването на магьосничеството и черната магия, които според него се „борят“ за надмощие над доброто в човешкото съзнание и действия.
Затова централна роля в дейността му заема „разшифроването“ на присъствието и действието на светия дух, както и завръщането на Христос на земята.
Той доказва че наред с влиянието на извънземните, изследвано от Били Майер, част от „единството“ на нашия свят са и демоничните и окултни сили.А борбата с тях е интегрална част от нашето битие
 Автор: Георги Караджов      
 
 
 
 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>