Проблеми с бъбреците са – липса жизнена енергия бр.260

 Как страстта към земното може да разболее физическото тяло

Проблеми с бъбреците = липса на жизнена енергия
Според източната медицина много от жизнена енергия на човека е в бъбреците, а бъбречните проблеми са проблеми с липсата на енергия.
За това разказва в своите изследвания на връзката между болестите на тялото и душата Сергей Лазарев, известен психолог и изследовател на информационно-енергетичните полета на човека. Той търси взаимната връзка между вътрешното състояние на душата и физическия аз, причинно-следствените връзки между човешките действия или бездействия и кармата. По емпиричен път той открива в тази област поредица от закономерности, върху които базира своя цялостна философско-мирогледна система. Ето някои от неговите “психосоматични” открития. 
Рязкото понижаване на жизнената енергия на човека настъпва при вътрешна загуба на единство с Бога, т.е. с повишената привързаност към светското.
Проблеми с двойните органи – бъбреци, бели дробове, яйчници, щитовидна жлеза и др. – винаги е резултат от изключително високо ниво на горделивост и ревност едновременно. Горделивостта и ревността са две противоположности, които са едно и преливат една в друга. Във финия план на енергетиката и двата инстинкта се сливат в едно: запазването на егото във времето и пространството.
Проблемите с бъбреците са резултат от повишена страст, привързаност към физическото и духовно „аз”.
Желанията ни започват на нивото на корема и гениталиите и когато в желанията ни има все по-малко любов и все повече страст, тогава енергията в пикочно-половата система спада: енергията на бъбреците намалява, появяват се инфекции, тумори , функцията за размножаване е отслабена.
Бъбречната патология е блокиране на програмата за самоунищожение.
Колкото повече човек има претенции към заобикалящия го свят и към хората, толкова повече в подсъзнанието нараства агресията. Когато тази агресия навлезе дълбоко в душата, тя вече не е насочена към хората и света, а към Бога. След това започва връщане назад, насочване на агресията навътре към себе си и пускане на програмата за самоунищожение. За да не унищожи децата (потомството) и да не навреди на бъдещето на човек, тя е свързана с болести на тялото – основно лезии на главата и пикочно-половата система. По-лека версия на това затлачване на енергията се проявява чрез кожата и чревните разстройства – среща се по-често при деца.
При вътрешно закостенял и непримирим човек, неприемащ чуждо мнение и отхвърлящ развитието – често страдат бъбреците.
https://www.spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2022/0606/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%81-%D0%B1%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F.html

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>