Как да пречистим новия си дом от негативна енергия? бр.264

Как да пречистим новия си дом от негативна енергия?
Пренасянето в нов дом винаги е вълнуващо преживяване. За жалост, понякога сбъдването на мечтата може да окаже кошмар, ако в новото жилище витае негативна енергия. Стените, мебелите, огледалата и другите предмети от бита имат способността да попиват от енергията на всички хора, обитаващи дадено помещение, и да ги задържат.
Така че, ако се нанасяте на място, което е имало други обитатели преди вас, е добре да го пречистите.
Какви са признаците за витаеща лоша енергия на дадено място?
Безпричинно главоболие, непрекъснати кавги между членовете на домакинството, отпадналост, безсъние, кошмари, изненадващи проблеми в работата, неочаквани пречки в личен план. Ако допреди сте имали спокоен и хармоничен живот, но след преместването ви в новия дом ви тревожат изброените проблеми, то е добре да пречистите пространството.
Как да пречистим новия си дом от негативна енергия?
Ако имате тази възможност, може да освежите основно дома. Например да пребоядисате стените в други цветове. Да подмените покритието на пода. Или просто да смените килимите, ако са налични такива. Добре би било и да разместите мебелите и да изхвърлите старите и ненужни вещи. Измийте огледалата със светена вода.негативна енергия
Подредете добре, така че помещенията да не са претрупани. Нека влиза повече светлина у дома и прозорците да са отворени по-дълго. Проветряването ще позволи на енергията да се обнови. Закупете си сушена салвия, запалете я в подходящ съд и с пушека обиколете жилището, като акцентирате върху ъглите, където най-често има застояла енергия.
За да пречистите новото жилище о може да поставите във всяка стая и чаша с разтвор от морска сол и вода. На секциите пък е идея да разположите някакъв планински кристал, който ще пречисти енергията и ще донесе мир на обитателите на дома.
Използвате тези съвети не само за дома, но и за всички затворени помещения, в които прекарвате много време – например офиси, гаражи, складове. Ако условията го позволяват, може да поставите и стайни растения за положителна енергия.
https://sanovnik.bg/n-118545-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC_%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%BC_%D0%BE%D1%82_%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F
Таг пречистим, новия дом ,негативна енергия

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>