Как да се предпазим от негативна енергия бр.264

Как да се предпазим от негативна енергия

В нашия свят сме заобиколени от много негативна енергия. За съжаление в съвремието ни властва негативното. Депресията може да ни погълне без дори да се усетим. Всеки човек трябва да се бори с обграждащата го негативна енергия и да се старае да живее живота си в хармония със себе си.
По-често отрицателната енергия се явява като вибрации и се поема от едно лице, група хора или определени ситуации. Замислете се откъде може да е дошла тя, за да намерите и по-скоро защита.
Отрицателни приказки – хора, които само се оплакват от проблеми, лични или дори световни. Обръщат внимание само на отрицателната страна на живота, изваждат всеки болезнен детайл. Опитайте се да не им обръщате внимание, пуснете си музика и мислете за нещо приятно.
Страхът носи най-негативната енергия. Дали е икономически, здравословен или друг вид страх, трябва да се правят опити за справянето с него. Отърсването от него не е лесна работа, може дори да се наложи посещение при психоаналитик. Дръжте настрани лошата енергия на страха, носете кварцов кристал в джоба си или около врата си.
Зломислещите хора – тъкмо ви се оправят нещата и изведнъж всичко се обърква. Захващате се с нещо, а то се проваля. Вярвате или не, има хора, които влияят точно по този начин. Защитете се чрез свещ, лампа или дори цигара. Тези хора не обичат светлина. Мислете си за слънцето, докато говорите с тях.
Хора, които вечно се оплакват – без значение какво сте постигнали, този тип хора ще омаловажат постиженията ви и, ще ви накарат да се чувствате като неудачник. Дръжте лошите духове[ настрани с молитва. В съвременния свят, [молитва в офиса няма да е добре приета, затова се помолете наум. Ако общувате с вечно оплакващи се хора, прекъсвайте ги, не им позволявайте да ви напълнят със своята отрова.
Вечните жертви – дори не ги приемайте в дома си.
Хора, които вменяват чувство за вина – златото символизира три неща, които тези хора мразят. Това са лукс, простота и използването на собствените ръце за постигане на успех.
 https://sanovnik.bg/n-26645-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D1%81%D0%B5_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BC_%D0%BE%D1%82_%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F
Таг негативна,, енергия, предпазим

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>