ПОКАЗАТЕЛИТЕ ЗА СЪНЯ БР 278

От 21 до 23 часа
Събуждането през този период може да показва наскорошен стрес. Вероятно често сте нервни. Психолозите препоръчват по-често да се отпускате и да изчиствате ума си в такива ситуации.
От 23 часа до 1 сутринта
Ако се събудите по това време, вероятно изпитвате значително емоционално разочарование. Това е времето на активност на жлъчния мехур, така че от физиологична гледна точка може да има проблеми с него. Позитивните утвърждения и оптимистичен поглед към живота могат да помогнат
От 1:00 до 3:00 сутринта
Събуждането по това време обикновено говори за потиснат гняв. От 1 до 3 участва енергийният меридиан, свързан с черния дроб. Китайската естествена философия оправдава тази емоция с излишък на енергия “ян”.
От 3 до 5 сутринта
Този времеви период е свързан с белите дробове и чувство на тъга. Съществува мнение, че ако вашето събуждане стане точно между 3 и 5, тогава висшите сили се опитват да общуват с вашето съзнание.
От 5 до 7 сутринта
Такова ранно събуждане според биологичния часовник може да показва наличието на психологически блокажи. Ако не е необходимо да ставате толкова рано, опитайте се да вземете топъл душ и нежно да разтегнете мускулите си.
Като правило такива събуждания не възникват от нищото, така че е необходимо да се обръща внимание на биологичните ритми и цикъла на съня, тъй като адекватният сън не само е гаранция, но и сигурен признак за здраве.
 от интернет
Таг сънят

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>