5 очаквания за брака, които са нормални бр.281

Снимка: istock

Снимка: istock
Често се питаме какъв трябва да бъде един стабилен брак, особено ако сме израснали в нестабилни семейства. Надяваме се да не повторим грешките на родителите си, но имаме и очаквания за нашия брак. Нормално е да ги имаме. Те са важни, но още по-важно е да са реалистични. Вижте 5 очаквания за брака, които е съвсем нормално да имате.
1. И двамата ще се променяте и ще растете като личности постоянно
С годините ще забелязваме, че с партньора нис е променяме не само физически, но и като личности. Не става въпрос само за процесите на стареене, но знаем, че нивата на енергия, сексуално желание и интерес към брака също ще се променят с времето.
Когато хората се обвържат с по-ранни, по-млади версии на своя партньор, това е свързано със значително неудовлетворение от брака. Двойките, които са щастливи заедно в напреднала възраст, са се научили да приемат и дори да намират радост в израстването и промяната на своя партньор, дори ако тази промяна първоначално е в области, които ги карат да се чувстват неудобно, като нови интереси, нови приоритети или нови ценности.
https://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/68318-ochakvaniya-za-braka-koito-sa-normalni
Таг 5 очаквания   брака,  нормални  

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>