Открит изгубеният древен град на Атлантидабр.241

   беше скрит в обикновена гледка

Както знаем досега, Платон е първият, споменал някога изгубения град на Атлантида. Като една от най-популярните приказки за всички времена от нашите книги по древна история, нека бъдем честни тук няма по-добра теория от тази за древния скрит градНай-разпространената теория за местонахождението на града е фактът, че той се намира някъде в Атлантическия океан или дори в Средиземно море.
Някои дори спекулират, че той всъщност се намира под леда на Антарктида, но най-накрая имаме нови конкретни доказателства, които показват факта, че той е бил потънал дълбоко под пясъците на Сахара през цялото време.
Снимки и дори видеоклипове на този факт се разпространиха из интернет, всички подкрепящи тази идея, че това е Атлантида, Изгубеният град, който се опитваме да открием толкова дълго време и че той е бил скрит под пясъка за доста повече от няколко от хиляди години.
Разположен под структурата на Рихат или както е по-известно, Окото на Сахара, това е най-близкото съвпадение, което някога сме стигали до описанията на Платон. Радвай се, мои колеги теоретици, защото най-накрая постигнахме целта си и най-накрая намерихме – вече не загубения – Градът на Атлантида!

https://youtu.be/oDoM4BmoDQM

https://youtu.be/lyV8TUlV3Ds

https://alienstar.net/the-lost-ancient-city-of-atlantis-found-it-was-hidden-in-plain-sight-2-videos/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>