4 предимства на водата за фигурата и красотата бр.195

Защо е важно да пием вода?

4 предимства на водата за фигурата и красотата

Днес на мода са диетите. Ежедневно се стараем да се храним здравословно, за да поддържаме стройна фигура, с която да се чувстваме добре.
 
Замисляли ли сте се за това нещо, което е изключително послезно, справя се с наднорменото тегло целулита и много други проблеми?
 
Да, това е водата, която не рядко приемаме за даденост, а тя има много благоприятни свойства.
 
Водата помага за намаляване на телесното тегло.
 
Тя замества вредните и калорични напитки като сода, кола и всякакви натурални сокове. Водата не съдържа никакви калории, но за сметка на това притъпява постоянния глад, защото в много от случаите, когато си мислим, че сме гладни, организмът ни всъщност има нужда от вода.
 
Водата дава много енергия.
 
Когато се чувствате отпаднали и нетрудоспособни, вместо да посягате към поредната чаша кафе, върнете лентата назад и си помислете колко вода сте изпили днес. Една или две чаши определено не е нужното количество. За това в такава ситуация посегнете към чаша вода, а не към кола, енергийни напитки или кафе.
 
Водата се справя отлично с главоболието.
 
Когато получим главоболие, организмът ни дава сигнал, че му липсва нещо. Отново помислете дали това не е вода и изпийте една голяма чаша. Това помага повече от всяко друго лекарство.
 
Водата помага за по-красива и здрава кожа.
 
Започнете да пиете достатъчното количество вода на ден и ще забележите очевидно подобряване. Кожата става по-свежа, изчистена и вие ще имате по-слънчево излъчване. Водата има и много други положителни свойства, за това я пийте в оптимални количества.
http://www.teenproblem.net/a/181-sport/50908-4-predimstva-na-vodata-za-figurata-i-krasotata/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>