БИЛБОРДОВЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ЩЕ РЕКЛАМИРАТ ПЛОВДИВ бр.198

Билбордове в цялата страна ще рекламират Пловдив
Водеща компания за външна реклама става спонсор на Пловдив – Европейска столица на културата
В осем областни града стартира мащабна кампания за външна реклама на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“
Пловдив, Варна, Бургас, София и Велико Търново са сред първите градове, в които от началото на декември на ключови булеварди и улици вече ще могат да се видят билбордове с логото на проекта. Рекламата има за цел да популяризира „Пловдив 2019“ като кауза с национално значение и първи български град, избран да носи престижната европейска титла. 
Кампанията, която ще продължи през следващите 2 години, се спонсорира от пловдивската компания „Кривицки и сие“ ООД. Тя е водеща в областта на външната реклама и предоставя, като част от корпоративнaта  си социална отговорност, свои рекламни съоръжения и в още три града, за популяризиране на всички дейности по програмата на проекта. 
Кампанията за цялата 2018-та е на стойност близо 200 хил. лв. и включва 550 показвания за 26 рекламни периода. Компанията сключи договор с фондацията, с който дарява и 19 броя рекламни съоръжения, които ще бъдат поставени в централни пешеходни зони и на входните артерии на град Пловдив. В първата седмица на декември на ул.“Железарска“ ще светне и първият билборд от най-ново поколение с LED екран, на който ще бъде представено рекламно видео на „Пловдив 2019“.
„Спонсорите са изключително важни за успеха на всяка Европейска столица на културата. Важно е да се знае, че годината преди градът да е домакин на титлата, е стратегическа за включването на бизнеса в този проект“, според  изпълнителният директор на фондацията Кирил Велчев. Насърчаването на публично-частното партньорство с участието на компании от различни сфери и отрасли, е също част от дейностите, които „Пловдив 2019“ има за цел да реализира до края на следващата година.  
Маркетинговият екип на фондацията е разработил различни нива на спонсорство и в момента се водят финални преговори с търговски дружества, които предстои да бъдат обявени  в края на тази и началото на следващата година. Партньорствата предвиждат разработване на съвместни маркетингови кампании, общи продукти и лимитирани серии на стоки с логото на проекта.
Снимка на Пловдив: Димитър Димитров
http://mediacafe.bg/novini/programa-i-razvitie/Bilbordove-v-tsjalata-strana-sthe-reklamirat-Plovdiv-13910

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>